انجمن راهنمایان محلی
آقای کیک
Suché mýto 4, 811 03 Staré Mesto, اسلواکی

تصاویر — 100

نظرات — 6

Darya Silchenko
at 2023 Sep 22
Darya Silchenko
at 2023 Sep 22
If you're hungry in Bratislava, you have to go here ! The food and drinks are very delicious and affordable, and the staff is great.
Sonia Pintican
at 2023 Aug 30
Sonia Pintican
at 2023 Aug 30
Clatita cu ou este o idee geniala. Nu m-am gandit vreodata la combinatia aceasta. Caramelul sarat facut de ei e delicios dar prea mica portia :)). Local cu un vibe excelent si ferit de agitatia din centrul vechi al capitalei. Busul care ne-a adus de la gara ( nr. 80) ne-a lasat la cateva sute de metri de local. Recomand!!
Martin Jánoš
at 2023 Aug 30
Martin Jánoš
at 2023 Aug 30
Umiestnenie nenápadné, dostupné a útulné priestory. Milý ochotný personál. Čo sa mi páči je, že obsluhujú vás viacerí obsluhujúci. Otvorená kuchyňa za pultom, cítite sa súčasťou diania. Pohodlné sedenie s vankúšami. Na objednávku sa nečaká dlho. Limonáda naozaj domáca, tak že vypiť ju na jeden ťah sa vám zdá neúctivé, takže pohodovo upíjate. Ovocia je dostatok, ľadu toľko, že nie je na pridanie objemu. Palacinky lahodné, syr sa krásne ťahá. Wafle nie sú len podložka pod ovocie a zmrzlinu, ale zanechajú svoju chuťovú fantastickú stopu. Priestory vyzdobené stručnou históriou palaciniek. Nájdete tu aj knihy na čítanie.
Vladimir Mako
at 2023 Jun 02
Vladimir Mako
at 2023 Jun 02
Navštívil som palacinkáreň nedávno a bola to príjemná návšteva! Ich nuttelou plnené palacinky sú super. Palacinky boli jemné, perfektne opečené a tá nutella v strede bola dokonalá. Každý kúsok bol sladkým rajom. Určite si ich vychutnajte, ak ste ich fanúšik. Rovnako odporúčam aj domácu limonádu. Rad sa sem vraciam za dobrou palacinku.
Helen Stayte
at 2023 May 28
Helen Stayte
at 2023 May 28
Bright interior sofas and plants to enhance the indoor space; really nice selection of savoury and sweet pancakes, coffees and refreshing drinks; reasonable prices for Bratislava. Staff are helpful but a little quick to clear away, so I didn't feel that I could relax and read a book there or that I could linger too long after eating.
Diego Relyveld
at 2023 May 22
Diego Relyveld
at 2023 May 22
Definitely the best spot for pancakes in Bratislava. I've been here more than 10 times, and the food is always on-point.

Also a huge plus that they are dog friendly!

مکان های نزدیک

مکان های مشابه

بدون داده

مکان های مرتبط