انجمن راهنمایان محلی
میگو قرمز
Jakubská 744/4, 110 00 Staré Město, چک

تصاویر — 100

نظرات — 5

Lucie Apfelthaler
at 2023 Sep 16
Lucie Apfelthaler
at 2023 Sep 16
Best pizza in town if you like Neapolitan style pizza. Make sure you secure a reservation especially over the weekend and lunch time. Lucky spot is by the window the only table though.
Trafiliśmy do tego miejsca skuszeni dobrymi ocenami na Google. Baliśmy się trochę kolejek ponieważ czytaliśmy że to reguła w tym miejscu.
Okazało się że weszliśmy dość szybko do lokalu mimo że nie posiadaliśmy rezerwacji.
Po prostu Ustaliliśmy z obsługą że będziemy na godzinę. I zdążymy przed rezerwacją naszego stolika
Klimat typowo włoski. Przyjemnie i czysto.
Nasz Stolik dla dwóch osób był niewielki ale wystarczający.
Jeśli chodzi o jedzenie było bardzo smaczne. Jednocześnie dość mocno przypalona były obrzeża pizzy.
To nie wpływało na smak 😉
Na pewno tutaj wrócimy.
Pavel Hervert
at 2023 Aug 27
Pavel Hervert
at 2023 Aug 27
Když nezasvěcenému povíte, že jste si v italské restauraci dali pizzu, kouká na vás jako na blázna. Pizza je přeci poměrně všední pokrm a v restauraci bychom si měli dát něco více "svátečního". Kdo však ochutná pravou italskou pizzu, dá mi za pravdu, že se to pomalu ani nedá srovnat. Italská kuchyně patří k mým nejoblíbenějším a moc mě těší, že u nás máme tak autentické restaurace, jako je GamberoRosso. Opravdu profesionální přístup a vynikající kvalita na jednom místě. Pravda, na jídlo jsme si v páteční večer trochu počkali, ale o to víc, jsme si jej pak užili. Absolutně nic nemohu vytknout a těším se, až se sem jednou zase vrátíme.
Annalena Bühler
at 2023 Aug 19
Annalena Bühler
at 2023 Aug 19
Traumhafte Pizza und guter Service!
Ich habe seit langem nicht mehr so gute Pizza gegessen. Draußen gibt es ca. 3-4 Tische und wir hatten Glück dort noch einen Platz zu erhalten.
Der Service war freundlich und aufmerksam.
Nur zu empfehlen!
최성국
at 2023 Jul 03
최성국
at 2023 Jul 03
가게 이름이 고급 새우인 감베로 로쏘 길래 체코의 이태리 식당이 어떨지 궁금해서 급하게 방문했습니다. 전체적으로 가게 분위기도 좋고 음식도 다 맛있었습니다. 특히 부라타 치즈가 정말 신선하고 크리미했으며, 오소부코는 리조또에 샤프란 향이 좀 약하고 카레느낌이었지만 고기가 정말 맛있었습니다. 강추 합니다.

Since the name of the store is Gambero Rosso, I was curious about what an Italian restaurant in the Czech Republic would be like, so I visited. Overall, the atmosphere is good and the food is delicious. In particular, the burrata cheese was really fresh and creamy. And the osso buco dish had a very little bit of a saffron scent to the risotto but the meat was really delicious. I strongly recommend here.

مکان های نزدیک

مکان های مشابه

مکان های مرتبط