انجمن راهنمایان محلی
پیتزای جدید
Revoluční 655/1, 110 00 Staré Město, چک

تصاویر — 98

نظرات — 5

Dagmar Duchečková
at 2023 Sep 29
Dagmar Duchečková
at 2023 Sep 29
Vynikající salátový bar. Chválím možnost bezlepkových jídel. Rozlévávané víno také výborné. Příjemné prostředí, krásné a čisté. Velice milá obsluha!
מקום נחמד ליד קניון פלדיום.
מנות נדיבות וטעימות
דגמנו גם פסטה וגם פיצה
לקחנו קינוחים טובים וקוקטלים טעימים.
הצוות עזר לנו לבחור את המנות והמליץ על הקוקטליים .
היתה חוויה ממש טובה
ישבנו בקומה שניה עם הפנים לכיכר מול הפלדיום
Zuza Na
at 2023 Sep 08
Zuza Na
at 2023 Sep 08
Úžasná pizza, úžasné lasagne, úžasné vitello tonatto, úžasná obsluha👌 Klobúk dole pred personálom, videla som, ako v kuchyni kmitajú, obsluha tiež neskutočne milá a ochotná. Určite sa vrátime ochutnať ďalšie skvelé jedlá 👍
Lukas Kalous
at 2023 Aug 27
Lukas Kalous
at 2023 Aug 27
Velmi dobrá pizza na tenkém a chutném těstě. Já osobně mám velice rád hodně kyselé a zde mi rajčatový základ na pizzu moc chutnal protože byl nakyslý - takže pro někoho to může být příliš. Domácí těstoviny byli připraveny opravdu Al dente a při příští návštěvě bych jim klidně dal přesnost před pizzou. Salátový bar mi vzhledem k tomu, že má sloužit hlavně jako předkrmový přišel dostatečný. Jediná drobná výtka je k nádobí na stole, které se nám tam trošku hromadilo a také k častější výměně talířů a hlavně ubrousků. Jinak byla obsluha velmi příjemná, ochotná a profesionální. Vpodstatě vzhledem k tomu, že se jedná o Ambi podnik je záruka kvality zaručena! Pokud se vám nechce vybírat si konkrétní pizzu nebo těstoviny doporučuji dát si degustaci. V podniku je i dětský koutek a přebalovací pult.
Šárka Milfajt
at 2023 Jul 11
Šárka Milfajt
at 2023 Jul 11
Kousek Itálie v centru Prahy!

Již podruhé jsme navštívili Pizza Nuova podnik a opět excelentní zážitek. Výtečný ledový čaj, ryze bezkonkurenční neapolská pizza - opravdu jak, ta kterou si dáte v Itálii. V kombinaci s řeckým salátem se zážitek rovnal přenesení na samotný Jih!

Co se týče obsluhy, tak se nedá vytknout ani slovo. Otevřená a vstřícná od začátku do konce. Nebyl problém v rozdělení pizzy mezi dvě osoby - automaticky nám ji donesli na dvou talířích. Bylo cítit, jak si personál práci užívá a sám tím tvoří atmosféru, kterou chcete jako host zakusit.
Doporučuji!

P.S. Radši si předem udělejte rezervaci ;)

مکان های نزدیک

مکان های مشابه

مکان های مرتبط