انجمن راهنمایان محلی
موزه تاریخ طبیعی وین
موزه مجللی متعلق به قرن ۱۹ با کلکسیون‌های بزرگی از نمونه‌ها، از اسکلت دایناسورها گرفته تا شهاب‌سنگ‌ها.
Burgring 7, 1010 Wien, اتریش

تصاویر — 98

نظرات — 8

Rachel van Lee
at 2023 Aug 31
Rachel van Lee
at 2023 Aug 31
Echt een aanrader! Het museum is groot, er is genoeg te zien en veel afwisseling. In sommige ruimtes was het slecht geïsoleerd waardoor het erg warm was, in andere ruimtes stonden de ramen gelukkig open. Ik moest ongeveer 15 minuten wachten om een kaartje te kopen en kon deze alleen met contant geld betalen (dit stond van te voren nergens vermeld). De tentoonstellingen waren prachtig en het personeel maakte een vriendelijk praatje met me.
Mevr. Vanderloo
at 2023 Aug 15
Mevr. Vanderloo
at 2023 Aug 15
Fantastisch mooi museum. Voor elk wat wils. Voor jong en oud. Tot 19 jaar mogen kinderen hier gratis binnen. Maar de 16 euro die ikzelf betaalde (online is het snelst) waren het meer dan waard. Je kunt hier ook een lekker broodje en natuurlijk een Wiener Schnitzel eten, je tas kan in een gratis kluis. Het is er wel erg benauwd. Dat even voor de mensen die daar slecht tegen kunnen.
Sander Garritsen
at 2023 Jul 19
Sander Garritsen
at 2023 Jul 19
Fantastisch natuurhistorisch museum met duizelingwekkende collectie. De mineralen- en meteorietencollectie is enorm. Van de uitgebreide zoölogische verzameling zijn de sauriër-skeletten en dar van de Dodo bijzonder. Topstuk van de (pre)historische verzameling is de Venus van Willendorf
Resje Resje
at 2023 Jul 06
Resje Resje
at 2023 Jul 06
Geweldig!! Vooral voor kinderen. Je raakt niet uitgekeken. Echt een ervaring rijker !
herman weerman
at 2023 May 23
herman weerman
at 2023 May 23
Enorme collectie met een enorme diversiteit in een schitterend gebouw. De top 100 highlights zijn keurig aangeduid en de moeite waard.
Daisy Janssens
at 2022 Aug 22
Daisy Janssens
at 2022 Aug 22
Een ongelooflijk groot en prachtig museum.
Mocht je hierheen willen gaan, zorg dat je in de ochtend komt, het liefste meteen bij opening. De rij is namelijk erg lang als je na een uur of 11.00 komt. Al moet ik zeggen, dat de wachtrij zeker de moeite waard is!
Verder is vroeg komen ook belangrijk, omdat je hier zó de tijd verliest.

Twee etages vol met prachtige vitrines met mineralen, fossielen, opgezette dieren van alle soorten en maten.

Entree was is 2022 maar 14 euro voor 1 volwassene. Echt niet duur voor wat je re zien krijgt.

Nadeel? Horecagelegenheid is veel te klein voor de hoeveelheid gasten. Een idee is om tussendoor te gaan lunchen in de buurt en later gewoon weer terug te gaan. Je kaartje is gewoon de hele dag geldig.
Bo Verhaar
at 2022 Aug 15
Bo Verhaar
at 2022 Aug 15
Heel erg mooi en groot museum! Heel veel informatie, meestal wel ook in het Engels, maar een paar enkele keren niet. Was wel heel erg druk, maar geen wachttijden of iets dergelijks. We waren er ook na de wat hetere dagen, waardoor het wel echt heel erg warm was in het museum.

مکان های نزدیک

مکان های مشابه

مکان های مرتبط